martes, 17 de julio de 2012

Ja la tenim aquí!

Ja la tenim aquí! 
Ahir dilluns 16 de Juliol ens va arribar Sa Caseta, davant d'una gran expectació vam estar esperant que arribés amb impaciència, fins que al final ens va sonar el telèfon dient que ja hi éren. 
Quins nervis! Quina impaciència! Vam a anar a cercar el camió que la transportava, això s'havia de veure en directe.
A partir d'aquí va tocar observar com l'eficiència dels operaris col.locava, no sense problemes, la caseta al seu lloc definitu. El moment més problemàtic va ser amb el sostre, ja que hi cap molt just, però després de varis moviments es va poder acabar de montar la caseta.








Poc a poc anava agafant forma, semblava que no s'acabava mai el montatge però poc a poc tot apareixia en el seu lloc. La impaciència s'ens menjava! i javolíem entrar a dins.

 I per fí després d'una espera que s'ens va fer eterna ens la deixaren ben montada i al seu lloc. Ara "tan sols" queda preparar-la per poder servir a tothom amb l'alegria i la il.lusió que ens fa tenir aquest repte per endavant.





La veritat és que al veure-la col·locada a lloc un no para de pensar si aquella ubicació a estat esperant la seva arribada desde fa molts anys, ja que sembla el lloc fet a mida.


Seguirem informant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario